Voorbereidingen...
Heeey heey.
Het aftellen is begonnen over 51 dagen vlieg ik naar Paramaribo. Maar voor het zover is moet er nog een hoop geregeld en gedaan worden. We hebben ook al wel het één en ander gedaan, zo is het vliegticket geboekt, de kamer geregeld en zijn al een aantal dingen op school geregeld. Verder ben ikal op koffer jacht geweest maar kan nog niet echt eenleuk koffervinden. Gelukkig heb ik ook nog even de tijd om eréén aan te schaffen. Behalve het kopen van een koffer moet iknog zomerkleding kopen, want met de paar korte broeken die ik nu heb ga ik het niet redden.
Volgende week maandag gaan Loes en ik naar Amsterdam om een visum aan te vragen.Die dag daarna heb ik eenafspraak bij de GGD staan om deprikken te halen

Ik heb er echt heel veel zin in, maar vind het ook heel spannend om zo met z'n twee bijna 3 maand naar de andere kant van de wereld te gaan.
Ik ga jullie zeker op de hoogte houden van de verdere voorbereidingen en mijn verblijf in Paramaribo!
Liefs xx
We gaan een toffe tijd tegemoet ;)
xx
Ik wens je heellll veelll plezier en een leuke tijd...
He Janne!
Leuk hoor, dat we kunnen volgen hoe je het daar hebt straks! Huisje ziet er prima uit voor 3 maanden..en het weer is al super dus er kan al niet veel meer misgaan!
De zomerkleding zal ook wel goedkomen (ik hou me uiteraard aanbevolen als hulptroep;))
Groetjes Margo
Hey Janne
Ik dacht eens even spieken op je site:D ik ben benieuwd naar de verhalen die er de komende maanden op komen te staan..
ik wil jou heel veel succes maar vooral veel plezier toe wensen!
groetjes kim
Janne,
Hier een bericht van je vader uit het koude kikkerland Nederland.
De reis was weer zeer lang en vermoeiend. Als je gewend aan slapen in een hangmap valt het slapen in de zeer krappe vliegtuigstoel niet mee, en daar is dan ook niet veel van gekomen.
Thuis aangekomen eerst het koffer uitgepakt, en daarna een stuk van de foto’s samen met mama en Loes bekeken om een stukje van mijn onvergetelijke ervaring met hun te kunnen delen. Maar ja je zult begrijpen dat dit maar een heel klein stukje is want dit moet je echt zelf gezien en beleefd hebben.
Ik wil een ieder in Suriname (maar natuurlijk vooral jij en Daan) bedanken die deze onvergetelijke ervaring voor mij mogelijk hebben gemaakt, maar vooral ook Mama en Loes.
Wel vind ik het heerlijk om weer bij Mama en Loes in ons eigen huis te zijn.
Papa.